JUBILEUMCOMMISSIE

Beste Superboeren,

Gefeliciteerd allemaal met het 65-jarig bestaan van onze mooie club.

Als Jubileumcommissie kijken wij met een heel goed gevoel terug op de verjaardagsfestiviteiten rondom de wedstrijd tegen NAC. De supporters van het eerste uur als playersescorts in speciaal tenue. De aftrap verricht door de zoon van één van de oprichters van De Graafschap en de klinkende 3-0 overwinning. Zo’n avond waarin alles op zijn plek valt.

Al dat moois heeft ons als Jubileumcommissie nog meer gemotiveerd om d’r nog ff wat gas bi-j te geven. Een unieke samenwerking tussen Bennie Jolink en ‘De Boetners’ gaat leiden tot een bijzonder lied, er gaat verderop in dit jaar een boek komen over ’65 jaar De Graafschap’ en we zijn samen met de supportersvereniging aan het kijken of we in ons mooie stadion op het heilige gras een voetbaltoernooi kunnen organiseren voor de supporters.
De Erfgoedcommissie van de Vereniging is de afgelopen tijd druk bezig geweest om haar steentje bij te dragen aan de reeds geopende expositie over De Graafschap in het Stadsmuseum. Absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen.
Al met al heel wat staaltjes ‘Samen D’ran’. Iets om trots op te zijn!
Met sportieve groet,
Nils Vriezen
Secretaris van de Vereniging namens de Jubileumcommissie

Ontstaansgeschiedenis Jubileumcommissie

Als Vereniging zijnde hebben wij een heuze jubileumcommissie in het leven geroepen om De Graafschap een handje te helpen om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Naast bestuursleden van de Vereniging Henk van Uitert en Nils Vriezen hebben ook Bryan Keurntjes, Marc Struker en Mark Melgert zitting in de commissie.