ERFGOEDCOMMISSIE

De erfgoedcommissie van De Graafschap is in februari 2016 van start gegaan. Ze bestaat uit 8 leden o.l.v. voorzitter Michiel Bakker.

1. De commissie heeft beschreven wat ze onder het erfgoed van De Graafschap verstaat. Dit is te lezen in de bijlage Wat is erfgoed

2. De commissie heeft meegewerkt aan de totstandkoming van de fotolijsten in de supporterskantine.

3. De commissie heeft een nota geschreven over het oud-spelersbeleid. Dit beleid is nog in ontwikkeling. Binnenkort spreken we met enkele oud-spelers en kijken we wat hun wensen zijn en of er draagvlak is voor ons voorstel.

4. De commissie werkt mee aan de tentoonstelling over De Graafschap in het Stadsmuseum van Doetinchem. Deze loopt van 23 maart tot de zomer 2019. Wij leveren een historisch overzicht en een beschrijving van de elf ereleden van de club.

5. De commissie heeft een alfabetische lijst van oud-spelers  van de club van 1954 tot nu, met de contractjaren erbij, opgesteld. Evenzo van alle oud-trainers, te vinden in de bijlage lijst technische staf van De Graafschap

Vragen? Meld je via de mail: erfgoedcommissie@gmail.com
Met vriendelijke groet,
Hans Jolink
Leden van de erfgoedcommissie:
Michiel Bakker (voorzitter), Hans Hissink, Maarten Hagelstein, Hans Jolink, Gerrit Kornegoor, Rick Kuiperij, Boudewijn Mecking, Peggy Wenting.