ERFGOEDCOMMISSIE

De erfgoedcommissie van De Graafschap is in februari 2016 van start gegaan. Ze bestaat uit 8 leden o.l.v. voorzitter Michiel Bakker.

1. De commissie heeft beschreven wat ze onder het erfgoed van De Graafschap verstaat. Dit is te lezen in de bijlage Wat is erfgoed

2. De commissie heeft meegewerkt aan de totstandkoming van de fotolijsten in de supporterskantine.

3. De commissie heeft een nota geschreven over het oud-spelersbeleid. Daarin is de volgende regeling met betrekking tot verstrekken van de kaarten voor oud-spelers opgenomen:

  1. De Graafschap stelt 50 gratis kaarten per wedstrijd beschikbaar
  2. Per persoon zijn maximaal 2 kaarten beschikbaar; deze moeten persoonlijk afgehaald worden  bij het stadion.
  3. Aanvragen van de kaarten kan tot 7 dagen voor de wedstrijd
  4. 5 keer per seizoen mag de oud-speler gratis kaart aanvragen voor tweede persoon. Daarna kosten de kaarten 25 euro per persoon.
  5. Seizoenkaarten (voor een ander vak): 10 % korting

4. De commissie heeft meegewerkt aan de tentoonstelling over De Graafschap in het Stadsmuseum van Doetinchem.  De erfgoedcommissie heeft een historisch overzicht en een beschrijving van de elf ereleden van de club aangeleverd.

5. De commissie heeft een alfabetische lijst van oud-spelers  van de club van 1954 tot nu, met de contractjaren erbij, opgesteld. Evenzo van alle oud-trainers, te vinden in de bijlage lijst technische staf van De Graafschap

Vragen? Meld je via de mail: erfgoedcommissie@gmail.com
Met vriendelijke groet,
Hans Jolink
Leden van de erfgoedcommissie:
Michiel Bakker (voorzitter), Hans Hissink, Maarten Hagelstein, Hans Jolink, Gerrit Kornegoor, Rick Kuiperij, Boudewijn Mecking, Peggy Wenting.