JUBILEUMCOMMISSIE

Beste Superboeren,

Op 1 februari 2019 viert De Graafschap haar 65e verjaardag. Bij het opstellen van het competitieschema heeft de KNVB het verzoek van De Graafschap om op haar verjaardag een thuiswedstrijd te spelen ingewilligd. We spelen de betreffende vrijdagavond thuis tegen NAC.

Als Vereniging zijnde hebben wij een heuze jubileumcommissie in het leven geroepen om De Graafschap een handje te helpen om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Naast bestuursleden van de Vereniging Henk van Uitert en Nils Vriezen hebben ook Bryan Keurntjes, Marc Struker en Mark Melgert zitting in de commissie.

Met trots kijken wij terug op het theater, waarin ons bestuurslid Sjoerd Weikamp samen met zijn medesuperboeren ons een onvergetelijke voorstelling heeft voorgeschoteld. Maar we zijn nog niet klaar.

Op dit moment zijn wij druk bezig om rondom de jubileumwedstrijd enkele activiteiten te organiseren, zo hebben wij iets leuks in gedachten om 65-plussers en met name de supporters van het eerste uur in het zonnetje te zetten.

Verder is door Bryan het idee geopperd om Bennie Jolink en Kevin Raayman te benaderen voor een eventuele samenwerking om een jubileumlied te maken. Inmiddels kunnen wij melden dat dit lied er ook daadwerkelijk gaat komen.

En natuurlijk vindt op 6 februari de voetbalquiz ‘De Slimste Superboer’ plaats in de kantine. Een initiatief vanuit de ‘Oldies DTC’. Mede mogelijk gemaakt door ons bestuurslid Nils als organisator en presentator van deze avond. De inschrijving is ‘kats uutverkocht’, maar het beloofd een hele bijzondere avond te worden met helden uit heden en verleden. Dus ook voor de mensen die niet aan de quiz mee kunnen of willen doen, is het echt absoluut de moeite waard om die avond richting de prachtige nieuwe kantine te komen.

Met sportieve groet,

de Jubileumcommissie