Op dit moment zijn er zeven bestuursleden. De bestuursleden worden benoemd door de Algemene Ledenvergadering. Uitsluitend leden komen in aanmerking voor een bestuursfunctie. Tot voorzitter van de vereniging is Anton van der Kamp gekozen. De overige bestuursleden zijn: Michiel Bakker (lid), Rob Küpper (penningmeester), Sjoerd Weikamp (lid), Nils Vriezen (secretaris), Henk van Uitert en Hans Boesberg (lid).

Anton van der Kamp

Voorzitter

Anton van der Kamp is niet alleen voorzitter van de Vereniging, maar ook nog eens oud-keeper van De Graafschap. Als directeur van Combigro Helmink Foodservice is Van der Kamp ook nog eens sponsor van de club van de Achterhoek.

Leuk om te weten: de vergaderingen van de Vereniging zijn bij Anton op kantoor…dan worden de nieuwe wijnen van Combigro Helmink getest…

Rob Küpper

Penningmeester

Rob versterkte gelijktijdig met Michiel het Verenigingsbestuur. Met een LinkedIn-profiel van een paar A4-tjes is deze consultant en eigenaar van QPR een echte aanwinst, met een De Graafschap-hart.

Leuk om te weten: Rob woont in een zeer dubieuze stad…

Nils Vriezen

Secretaris

Nils Vriezen is sinds eind 2016 gekozen als secretaris binnen de Vereniging en is hiermee de Benjamin binnen het bestuur. Komt al wel bijna 25 jaar bij De Graafschap. Is via de Groenendaal en de Spinnekop inmiddels op de Roodbergen aanbelandt.

Leuk om te weten: Nils mag in zijn vrije tijd graag een voetbalkwis samenstellen, met de leukste en vreemdste weetjes over de voetballerij.

Michiel Bakker

Lid

Michiel Bakker is naast advocaat vooral een jurist met een groot De Graafschap-hart. Als lid stelde hij zich in 2014 verkiesbaar als bestuurslid en nam begin 2015 zitting in het bestuur.

Leuk om te weten: Michiel is ook actief voor SV Superboeren.

Hans Boesberg

Lid

Hans Boesberg is eigenlijk een import Superboer, maar helemaal begaan met de club. Naast bestuurslid is Hans ook nog voorzitter van SV Superboeren. Doet alles voor de club.

Leuk om te weten: Hans is groot fan van de mens Lasse Schone.

Sjoerd Weikamp

Lid

Sjoerd werd door de Anhangersraod naar voren geschoven als het nieuwe RvC-lid. In die hoedanigheid is hij ook lid van het Verenigingsbestuur. Was 1 van de initiatiefnemers van de DRAN-sponsoractie, waarbij 2000 supporters sponsor werden.

Leuk om te weten: Sjoerd ‘schreef’ veel liedjes op de Spinnekop.

Henk van Uitert

Bestuurslid

Henk van Uitert is sinds ruim 30 jaar bezoeker van de Vijverberg, samen met zijn zoon, René. Hij heeft zich kandidaat gesteld voor het bestuur in verband met zijn grote liefde voor De Graafschap”. Op die manier hoopt hij een positieve bijdrage aan de club te kunnen leveren.

 

Leuk weetje:

Mocht je autopech krijgen in het buitenland en vervangend vervoer nodig hebben, dan kan het zijn dat Henk je met een “bezoek” komt vereren!